top of page
IMG_3800-bewerkt.jpg

Ons traject

Ons traject loopt van de Kleine Mechelsebaan via de Schaluin en de Gasthuisstraat tot de Pater Raskinkade te Aarschot en van de Pater Raskinkade langs de Demer tot aan de Demertrefplaats (start- en stopplaats voor wandelaars en fietsers) te Langdorp. Mits mooi weer, kan je ons van donderdag tot zondag terugvinden op dit traject.

Sint-Jozefscollege Bekaf (achterkant), 3200 Aarschot

Van donderdag tot vrijdag fietsen we langs de Demer via het Sint-Jozefscollege Bekaf om zo veel mogelijk kinderen gelukkig te maken met ons ambachtelijke ijs!

Pater Raskinkade, 3200 Aarschot

Op zondag van 14u30-16u30 kan je ons terugvinden op de Pater Raskinkade, aan het water en dicht bij het centrum van Aarschot! Een fietstocht langs de Demer? Een dessertje of een vieruurtje in het centrum maar toch verwijderd van de grote drukte? Dan is dit de ideale locatie!

Demertrefplaats, 3201 Langdorp

De Demertrefplaats te Langdorp is onze favoriete locatie in regio Aarschot. Omgeven door natuur, langs de Demer aan een prachtig wandel- en fietspad vind je de Demertrefplaats terug. Hier kan je gezellig op een bankje tot rust komen, picknicken of een eigen BBQ organiseren in het wild en dan... afsluiten met ons heerlijk ambachtelijk ijs!

tparadijsje-aanvraag-traject-ambulante-handel-2022_edited.jpg
bottom of page